Yuppi Ride – ziua 20 si 21

Proiectul Yuppi Ride a ajuns la final, dar actiunile noastre de sprijinire a copiilor din Tabara Yuppi vor continua si in perioadele urmatoare.

Asadar, nici nu am coborat bine Mont Blancul, ca am si inceput sa facem planuri pentru urmatoarea tura Yuppi, cea de anul viitor. Noapte a fost lunga, si desi obositi, am tot discutat despre ce si cum sa facem la anul 🙂

So, ride on…  sau climb on…. sau run… sau….. surpriza 🙂 Oricum, despre asta vom vorbi mai tarziu.

In ziua 20 de YuppiRide am inceput sa strangem tabara din Les Houches, am salutat cu respect muntii si am pornit spre casa. Drumul, pe care la venire l-am facut in 14 zile, acum aveam sa il parcurgem in 2. Deci super obositor… 🙁

Am coborat catre Elvetia pe drumul pe care urcasem cu bicicletele, Nu ne-a venit sa credem cat de mult urcasem pe biciclete… si ce abrupturi… Cand noi eram deja jos, in masina, am vazut pe sens opus, urcand, doi biciclesti: “Ai de …capul lor cat mai au pana sus!.. ” a fost primul nostru gand 🙂

Urma de acum sa intram pe autostrazi si sa ne oprim doar in locurile special amenajate sau benzinarii.

Am mancat intr-un astfel de loc, in Elvetia, foarte curat si bine intretinut. Toti am condus cu randul, ca sa putem sa ajungem cat mai repede acasa.

Pe la 2  noapte, deja niciunul din noi nu mai putea de oboseala, asa ca incercam sa gasim ceva loc, parcare, orice, numai sa putem sa oprim masina si sa dormim.

Dar asa ceva nu am vazut in viata mea… peste tot era plin de camioane si TIR-uri, unul langa altul, ca nu aveam loc nici sa ne strecuram intre ele. Cu chiu cu vai am reusit sa oprim undeva si sa intindem pe jos sacii de dormit. Somnul nu a fost lung, dupa doar 3-4 ore a inceput nebunia si traficul intens.

Am incercat sa mancam ceva pe fuga si am manat catre casa. Pe la 8 seara, in cea de-a 21 zi de Yuppi Ride am intrat in Romania. Ne-am oprit la Carei si ne-am infruptat cu mancarea tipica restaurantului romanesc: platouri imense cu gratare de toate felurile si cartofi prajiti. …Sanatate curata, ce sa mai…. 🙂 🙂

Doar pe la 3 dimineata am ajuns acasa. Copiii dormeau, dar i-am trezit, asa cum le promiseseram.

Ne-a fost dor de casa, de familie, de prieteni, de aerul de acasa.

Le multumim ca ne-au sustinut si ne-au incurajat, ne-au trimis din energia lor pozitiva si ne-au dat putere sa putem termina cu succes Yuppi Ride-ul. Lor le datoram ceea ce suntem si ceea ce am realizat!

Multumim si sponsorilor si partenerilor nostri care au dorit sa se alatura efortului nostru de a ajuta copiii din Tabara Yuppi: Autoworld Volkswagen Cluj, Arovit, Bellotto, fun-run.ro, iQuest, Garmin Cluj, Vertiv, QWERTY.ms, Yonder, Halcyon Mobile Cluj, Universitatea Sapientia Cluj, BikeRoll, Bella Bike Cluj, Flower Solutions Tg Mures.

Si nu in ultimul rand, multumim celor care ne-au urmarit aventura si au crezut in noi, celor care au donat. Datorita lor am reusit sa adunam din donatii peste 28.000 lei, acoperind costurile de tabara pentru 25 de copii bolnavi. Este aproximativ 80% din suma pe care ne-am propus-o, care sa acopere costurile de tabara pentru 32 de copii. Donatii se mai pot face si acum, si impreuna putem inca sa strangem banii de care au nevoie si ceilalti 7 copii.