fbpx

AMÂNAT PE 2022

[AMÂNAT]

O zi plină de adrenalină în Făgetul Clulujul!

zile
ore
minute
secunde

SPORTURILE PREZENTATE

În cadrul programului necompetitiv în aer liber, copiii vor avea ocazia de a alerga, a pedala, a se cățăra, a călări în natură, astfel prinzând gustul sporturilor în aer liber.

CĂȚĂRARE PE LĂZI

Câte lăzi poți pune una peste cealaltă, astfel încât turnul să nu se răstoarne? Testează-ți simțul echilibrului și urcă-te din ce în ce mai sus.

CĂLĂRIE

Activitatea aventuroasă mișcă toți mușchii corpului și necesită o concentrare constantă. Pe lângă activitatea de recreere, este excelentă și în scopuri terapeutice, având un efect extrem de pozitiv asupra dezvoltării copiilor.

CĂȚĂRARE PE PERETE

Cățăratul este o formă străveche de mișcare umană, iar astăzi este un sport care poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă sau sex. Fiecare etapă rezolvată întărește încrederea în sine, și îmbunătățește tonusul muscular, crește rezistența și coordonarea.

CICLISM

Activitatea necompetitivă presupune pedalarea unei distanțe de 2,5 km lungime. Vom măsura timpul petrecut pe traseu al fiecărul concurent, dar scopul nu este de a concura, ci doar de a oferi o experiență memorabilă.

ORIENTARE

Esența este să te orientezi cu harta și busola, să alegi liber ruta între punctele de control și să completezi traseul ales. O mare aventură care nu necesită instrumente complicate și dezvoltă în același timp abilități de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor.
LA FINALUL ZILEI FIECARE PARTICIPANT, VA PRIMI O MEDALIE UNICĂ

LA FINALUL ZILEI FIECARE PARTICIPANT, VA PRIMI O MEDALIE UNICĂ

PREIEI KIT-UL DE START

Dacă te-ai înregistrat și ai plătit până în data de 10 octombrie, vei prelua kit-ul cu numărul de start și chip-ul de coronometrare, respectiv cu tricoul personalizat.

PARTICIPI LA ATELIERE

Poți alege să participi la fiecare atelier în ordinea în care dorești, între orele 10-14.

TE PUI LA LINIA DE START MTB

Pentru concursul de bicicletă pe traseul de 2,5 km se va da startul la ora 13.

TE ÎNTORCI ACASĂ CU MULTE EXPERIENȚE

După o zi plină de aventuri, te vei întoarce acasă reîncărcat și plin de amintiri frumoase.

TAXA DE PARTICIPARE: 50 lei/copil

Taxa de participare include atelierele, numărul de start cu chip-ul de cronometrare, medalia de finisher și tricoul personalizat. La eveniment putem asigura distracție pentru 100 de copii. Participarea este validată în momentul efectuării plății. La fața locului se vor face înscrieri doar pentru locurile libere rămase, în acest caz nu putem asigura tricou cu mărime adecvată.

ORGANIZATORUL

Rupicapra Team este o echipă de sportivi dedicați naturii care organizează de 8 ani diferite programe pentru promovarea sportului în rândul tinerilor.
Seria de evenimente cunoscute sub denumirea de Sporturi Montane pentru Copii devine Ziua Sportului în acest an, ca program complementar al curselor dedicate adulților: Făget Tour și Făget Ride.

Termen de înregistrare: 10 octombrie

EVENIMENTELE ANTERIOARE

LOCUL DE DESFĂȘURARE
Roata Făget, Valea Gârbăului