fbpx

YUPPI RUN 2016

Proiectul denumit „260.000 de pasi pe munte pentru copiii cu boli cronice din tabara Yuppi” a fost un proiect de strangere de fonduri in parteneriat cu tabara Yuppi si a avut ca scop asigurarea fondului necesar acoperirii integrale a costurilor de tabara pentru 15 copii diagnosticati cu o boala cronica (diabet zaharat, cancer).

In 10 Iulie 2016 am pornit intr-o aventura de alergare pe munti cu scopul de a strange fonduri necesare pentru a asigura costurile de tabara pentu 15 copii cu boli cronice, costuri care se ridica la suma de 6,500 euro (aprox. 450 euro / copil)

Ideea acestei aventuri s-a nascut din dorinta de a ne expune la ceva ce este momentan peste perceptia noastra de posibil, astfel reflectand ideologia taberelor Yuppi si identificandu-ne cu ceea ce experimenteaza copiii din aceste tabere.

Katona Alpar si Szenasi Zoltan, membri ai Rupicapra Social implicati in acest proiect, au dorit sa transmita, prin efortul lor, ca parasirea zonei de confort si curajul de a realiza lucruri noi este o adevarata terapie pentru trup si suflet si prin asta sa inspire si sa motiveze oamenii sa ajute cu donatii acesti copii.

Ne-am propus si am reusit sa parcurgem in alergare creasta Fagarsului si Pietrei Craiului si pe urma, ca o continuare, sa participam la un ultramaraton montan organizat in muntii Bucegi. Au fost 5 zile de alergare continua pe crestele celor mai dificili munti de la noi din tara, insumand 210 km si 18.000m diferenta de nivel.

 Am dedicat aceasta alergare taberelor Yuppi si prin ea am dorit sa te invitam sa ajuti cu o donatie ca acesti copii cu boli cronice sa aiba o experienta de neuitat care le poate schimba viata si perceptia despre boala cu care se confrunta.

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi si de copiii din taberele Yuppi!

Experienta pe care am trait-o in acele zile a fost unica, ne-a implinit mental, fizic, dar mai ales spiritual.

Am incercat sa o descriem asa cum am simtit-o noi in acele momente. Dorim sa o impartasim, de aceea am scris un BLOG. Daca vrei sa il citesti, da click AICI.