fbpx

YUPPI RIDE 2017

Scopul proiectului nostru Yuppi Ride este sa ajutam la strangerea de fonduri necesare copiilor din Taberele Yuppi. Acestea sunt primele tabere din Romania care utilizeaza o metoda revolutionara numita terapie prin experienta si sunt dedicate copiilor si adolescentilor cu diabet, boli oncologice si artrita reumatoida juvenila (ARJ).

Dorim ca si anul acesta sa ne alaturam efortului comunitatii de a sprijini acesti copii, de a le asigura accesul la o experienta care le va schimba modul de percepere a bolii cu care se confrunta. Intr-un cuvant, le va schimba viata. Anul trecut, in cadrul proiectului Yuppi Run pe care l-am realizat, am vazut cat de mult poate insemna pentru ei o astfel de actiune de strangere de fonduri, de aceea ne dorim sa putem continua acest gen de proiect, devenit o traditie pentru asociatia noastra.

Practicăm din tinerețe alpinism. Acum avem și noi copii, suntem mai sensibili și mai conștienți de importanța sănătății lor. Astfel, prin proiectul nostru încercăm să sprijinim îngrijirea si educația copiilor bolnavi.Vrem să transmitem, prin efortul nostru, că părăsirea zonei de confort și curajul de a realiza lucruri noi este o adevărată terapie pentru trup și suflet.

Vom porni in 18 august 2017 din tabara de la Saulia, acolo unde se desfasoara taberele Yuppi, catre Chamonix, pe biciclete. Vom parcurge aceasta distanta in 2 saptamani, in total 1800 de km traversand 5 tari. Ajunsi in Chamonix, in urmatoarele 7 zile, vom escalada varful Mont Blanc de 4809 m altitudine. Vor fi 21 de zile de efort si aventura ancorate in ideea de minimalism si simplitate..

Dedicam aceasta aventura taberelor Yuppi si prin ea te invitam sa ajuti cu o donatie ca acesti copii cu boli cronice sa aiba o experienta de neuitat care le poate schimba viata si perceptia despre boala cu care se confrunta. 

Anul trecut am reusit sa asiguram costurile de tabara pentru 10 copii. Anul acesta dorim sa strangem si sa asiguram fonduri ce acopera costurile integrale pentru o saptamana de tabara, ceea ce inseamna 32 de copii si 32 de voluntari