YUPPI LAKE CHALLENGE

Szénási Zoltán și Katona Alpár, fondatorii proiectului Rupicapra Social și-au propus o acțiune de strângere de fonduri pentru copiii bolnavi cronic din Tabăra Yuppi, pentru al 4-lea an la rând. Anul acesta ei și-au propus traversarea prin înot a 7 lacuri din Transilvania. 

Unicitatea proiectului provine din faptul că cei doi sportivi sunt în primul rând alergători și alpiniști experimentați, dar nu și înotători. Ei vor traversa lacurile întrecându-și propriile limite, astfel simțind și ei experiența Yuppi: să treacă peste obstacole doar cu forțe proprii, să trăiască un nou succes și astfel să devină mai buni în tot ceea ce sunt.

Cele 6 lacuri publicate până în momentul de față, sunt Lacul Tarnița și Beliș (județul Cluj), Lacul Drăgan și Leșu (județul Bihor), Lacul Vidraru (județul Argeș) și Lacul Colibița (județul Bistrița-Năsăud). Ele vor fi traversate secvențial, pe rând, pe întreaga durata verii, începând din luna mai, până în septembrie 2019.

Activitățile de înot vor fi precedate de antrenamente mai scurte în lacurile Clujene, respectiv se vizează traversarea și a unui lac surpriză, numele lui fiind publicat pe parcursul derulării proiectului. 

Părăsirea zonei de confort și curajul de a realiza lucruri inedite este o adevărată terapie pentru trup și suflet.
Aici se întâlnesc aventurile noastre și credo-ul Taberei Yuppi.
Szénási Zoltán

OFERIM ÎMPREUNĂ O ȘANSĂ COPIILOR BOLNAVI CRONICI SĂ ZÂMBEASCĂ ȘI SĂ-ȘI RECAPETE POFTA DE VIAȚĂ!

Toate proiectele derulate de Rupicapra Social în parteneriat cu Tabăra Yuppi sunt menite să strângă fondurile necesare organizării taberelor care utilizează metoda revoluționară numită terapie prin experiență, dedicate copiilor si adolescenților diagnosticați cu boli oncologice, diabet sau alte boli autoimune din taberele terapeutice Yuppi.

De aceea, cei doi prieteni doresc să continuie proiectele devenite deja o tradiție pentru Rupicapra Social, și și-au stabilit un obiectiv de 49.000 de lei, sumă care să provină din donațiile companiilor și persoanelor fizice interesate de proiectul caritabil.