Înscrierile la concurs s-au închis în data de 9 iulie.

Apăsând butonul de mai jos veti fi redirecționat către lista înscrișilor validați.

Format din sportivi experimentați cu multe curse în picioare, colectivul My Run este partenerul nostru în orice competiție. Membrii echipei pentru organizare și cronometrare evenimente au în CV-uri competiții majore de Alergare Montană, Orientare în alergare și Maratoane. Le mulțumim pentru suportul acordat în organizarea acestui eveniment.

Taxele de concurs diferă în funcție de traseu și sunt unice pe toată perioada de înscriere:

Traseul Puzdrelor: 100 ron • Traseul Galațului: 75 ron • Traseul Cailor: 50 ron

Plata se face urmând pașii de pe website-ul partener:

  1. Completați formularul de pe link-ul: http://my-run.ro/race-pay/?contestId=61 Toate câmpurile trebuie completate. Alegând traseul pe care doriți să-l parcurgeți, la final sistemul vă calculează în mod automat taxa de înscriere.
  2. Alegeți modalitățile de plată a taxei de concurs: prin plata online (cu cardul)* sau transfer bancar.
  3. În cazul în care ați plătit online, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti. Înscrierea va fi validată în câteva momente.
  4. În cazul în care ați optat pentru transfer bancar, veți primi un e-mail cu informațiile necesare. Înscrierea va fi validată doar după efectuarea plății.
  5. Verificați înscrierile pe: http://my-run.ro/participanti/?contestId=61

 

*Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!