fbpx
Days
Hours

ultimele Știri

TRASEELE hoia TRAIL CHALLENGE

pe care te invităm să le parcurgi în decurs de 10 zile (22 august -30 august 2020)

CE AI DE FĂCUT?

Consultă traseele și înscrie-te.
Descarcă aplicația RACELOG pe telefon și așteaptă voucher-ul pe care ți-l trimitem pe mail înaintea primei zi de concurs (dacă te înregistrezi în săptămâna concursului, îl vei avea în câteva ore).
Achiziționează harta traseului prin validarea voucherului. Odată ajuns la punctul de START, dă drumul la track și pornește la drum, având grijă să nu deviezi de pe traseu. Când ai ajuns la Finish, dacă ai km-ii și diferența de nivel necesare, aplicația se opreste automat.
Dacă ai internetul pornit pe telefon, performanța ta va fi imediat vizibilă pe platforma aplicației. În cazul în care dorești să parcurgi un alt traseu, sau să îți îmbunătățești timpul, mai poți cumpăra nenumărate participări.

ÎNREGISTREAZĂ-TE

Îți propunem să încerci un traseu dar îți sugerăm să le alergi pe toate. 

întrebări frecvente

Seriile Trail Challenge organizate de Clubul Sporturilor Montane Rupicapra au scopul de a oferi concurenților un prilej de a face mișcare în natură într-un stil competitiv. 

Hoia Trail Challenge se organizează între 22-30 august, interval în care concurenții pot oricând parcurge 3 trasee marcate. Cronometrarea se face cu ajutorul unei aplicații pe mobil, denumită Racelog. 

La finalul perioadei de concurs, concurenții își vor regăsi numele într-un clasament și vor beneficia de premii puse la dispoziția lor de către sponsorii evenimentului.

Te înregistrezi la cursă prin completarea formularului de înregistrare. Acolo va trebui să optezi pentru traseul pe care îl dorești să parcurgi.

Faci plata taxei de participare (online, cu cardul sau prin transfer bancar).

Înainte de începerea cursei, vei primi voucherele cu care vei putea porni aplicația în ziua concursului.  

Descarci aplicația Racelog și validezi voucherul. Deplasează-te la punctul de start (lângă intrarea principală a Muzeului Etnografic Romulus Voia). Odată ajuns, dai drumul la aplicație și când ești gata de pornire, apăși pe START. 

IMPORTANT: aplicația NU înregistrează activitatea dacă semnalul GPS nu este pornit pe telefon. 

Parcurgi traseul ales. La sosirea  în punctul de finish, aplicația se va opri automat, înregistrând și încărcându-ți activivateta în clasament.

Voucherul de participare va fi trimis fiecărui concurent cu max 24 de ore înainte de începerea cursei.  

Ai posibilitatea de a te încerca pe mai multe trasee, dacă vrei. Chiar îți recomandăm asta. 

În cazul acesta, va trebui să te înregistrezi pentru fiecare traseu în parte, și vei primi voucherele separat pentru fiecare.

Poți alerga ori de câte ori vrei, să îți îmbunătățești timpul de concurs. Te mai înregistrezi o dată, și aștepți voucherul. 

Te rugăm însă să ne acorzi 24 de ore de la noua înregistrare, pentru trimiterea voucherului. 

Traseele vor fi marcate pe întreaga perioadă a concursului. Le poți alerga atunci sau înainte, cu ajutorul aplicației RaceLog în care vei găsi traseele încărcate deja pentru antrenament.

Recomandăm folosirea aplicației pentru a nu întâmpina surprize în ziua cea mare. Te poți obișnui cu funcțiunile ei: ea nu numai te cronometrează, ci te și urmărește pe traseu, tu fiind mereu la curent cu poziția ta actuală pe traseu.  

Fiind o aplicație în continuă dezvoltare, se mai întâmplă să întâmpinăm dificultăți cu unele modele de telefoane. În cazul acesta te rugăm să contactezi organizatorii să verifice problema și să te ghideze în soluționarea situației.

sponsori

partener
media