fbpx
Days
Hours

Header photo: www.taracalatei.ro 

ultimele Știri

TRASEELE florEȘTI TRAIL CHALLENGE

pe care te invităm să le parcurgi în decurs de 9 zile (24 aprilie – 2 mai 2021)

CE AI DE FĂCUT?

Consultă traseele și înscrie-te.
Descarcă aplicația RACELOG pe telefon și așteaptă ziua de concurs. Te poți antrena pe traseu ori de câte ori simți că este necesar, îți punem la dispoziție și un traseu-antrenament.
Odată ajuns la punctul de START, dă drumul la track și pornește la drum, având grijă să nu deviezi de pe traseu. Când ai ajuns la Finish, dacă ai km-ii și diferența de nivel necesare, aplicația se opreste automat.
Dacă ai internetul pornit pe telefon, performanța ta va fi imediat vizibilă pe platforma aplicației. În cazul în care dorești să parcurgi un alt traseu, sau să îți îmbunătățești timpul, mai poți cumpăra nenumărate participări.

Îți propunem să încerci un traseu dar îți sugerăm să le alergi pe toate. 

REZULTATE

întrebări frecvente

Seriile Trail Challenge organizate de Clubul Sporturilor Montane Rupicapra au scopul de a oferi concurenților un prilej de a face mișcare în natură într-un stil competitiv. 

În intervalul datelor stabilite pentru fiecare concurs, participanții pot oricând parcurge traseele marcate. Cronometrarea se face cu ajutorul unei aplicații pe mobil, denumită Racelog. 

La finalul perioadei de concurs, concurenții își vor regăsi numele într-un clasament și vor beneficia de premii puse la dispoziția lor de către sponsorii evenimentului.

Te înregistrezi la cursă prin completarea formularului de înregistrare. Acolo va trebui să optezi pentru traseul pe care îl dorești să parcurgi.

Faci plata taxei de participare (online, cu cardul sau prin transfer bancar).

Descarci aplicația Racelog și te înregistrezi cu Facebook sau tastându-ți numele. Deplasează-te la punctul de start. Odată ajuns, dai drumul la aplicație și când ești gata de pornire, apăși pe START. 

IMPORTANT: aplicația NU înregistrează activitatea dacă semnalul GPS nu este pornit pe telefon. 

Parcurgi traseul ales. La sosirea  în punctul de finish, aplicația se va opri automat, înregistrând și încărcându-ți activitatea în clasament.

Renunțăm la voucherele electronice și vă punem la dispoziție aplicația în mod gratuit. Alergările din aplicație a concurenților, care nu se înscriu și nu își plătesc participarea până în data de 23 martie pe platforma de înregistrare în cursă, vor fi eliminate din clasamentul final.

Ai posibilitatea de a te încerca pe mai multe trasee, dacă vrei. Chiar îți recomandăm asta.

Aplicația vă înregistrează activitatea o singură dată pe traseul de Training (destinat drumețiilor, antrenamentelor și recunoașterilor de traseu, în afara cursei) și o singură dată pe Race (traseul propriu-zis de concurs). Dacă vreți să le alergați de multiple ori, trebuie să dați logout din aplicație și să vă înregistrați din nou. 

Poți alerga ori de câte ori vrei, să îți îmbunătățești timpul de concurs. 

Atenție! Dacă dorești să alergi de mai multe ori pe traseul de concurs, trebuie să achiți și taxa de înscriere de mai multe ori.  La finalul concursului vom corela înscrierile cu plata și alergările neplătite vor fi șterse din sistem. 

Traseele vor fi marcate pe întreaga perioadă a concursului. Le poți alerga atunci sau înainte, cu ajutorul aplicației RaceLog în care vei găsi traseele încărcate deja pentru antrenament.

Recomandăm folosirea aplicației pentru a nu întâmpina surprize în ziua cea mare. Te poți obișnui cu funcțiunile ei: ea nu numai te cronometrează, ci te și urmărește pe traseu, tu fiind mereu la curent cu poziția ta actuală pe traseu.  

Fiind o aplicație în continuă dezvoltare, se mai întâmplă să întâmpinăm dificultăți cu unele modele de telefoane. În cazul acesta te rugăm să contactezi organizatorii să verifice problema și să te ghideze în soluționarea situației.

sponsori

partener media