Yuppi Ride – ziua 7

Ieri a fost ziua a saptea din aventura Yuppi Ride.

Bruck-Schladming- 150km 1400m+
Poate ca nu este adevarat, dar eu asa simt, ca azi am vazut cele mai frumoase peisaje din viata mea. 
Dupa o catarare epica si o coborare pe masura, am intrat intr-o vale ca din povesti. Pereti uriasi, cascade, lacuri, poienite cu flori si cerul albastru.

Incredibil de frumos. Satucele de munte absolut fenomenale. Mii de flori si totul intr-o armonie perfecta. Pe la jumatatea drumului am descoperit o pista de bita care ne-a condus pana am “descalecat”. 🙂
Maine continuam, muschii dor si ni se pare ca mai e tare mult pana in Chamonix, dar RIDE ON!

Aceesi impresia a vut-o si Alpar. Peisanul ne impresioneaza peste masura:

“Ziua a saptea a pornit cu o catarare pe masura, asa de buna dimineata si de inviorare. Coborarea a fost una pe masura, ne-am lasat dusi la vale de gravitatie ca si doua rachete. Dupa aceasta prima parte mai “sportiva” au urmat zone si peisaje creionate parca din poveste. Drumurile de bicicleta pe care am navigat au strabatut mici sate si localitati de o sensibilitate extraordinara, nimic nu pare lasat la voia intamplarii. 

Toate cladirile si toate culorile se imbina perfect si armonios, apogeul fiind florile prezente si ele cu sutele. Maine se anunta o noua zi splendida si noi doar speram sa ne tina picioarele, abuzate putin in ultimele zile 🙂 … Ride on.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *