Ultimele pregatiri inainte de plecarea in Yuppi Ride

In ultima perioada ne-am antrenat din ce in ce mai mult pentru proiectul nostru Yuppi Ride. Ne asteapta un drum de 1800 km, drum care nu va fi usor. Vom traversa 5 tari pana vom ajunge in Chamonix, in conditii meteo dificile, pe un traseu care spre final va fi extrem de greu, cu diferente de nivel pozitive foarte mari.

Asa ca am incercat sa strabatem in antrenamentele noastre zone care sa fie cat mai apropiate din punct de vedere al reliefului de ceea ce ne asteapta in timpul turei: Transfagarasanul, Transalpina, etc. 

Partea faina e ca sunt o gramada de urcusuri, dar si mai faina e ca sunt si cateva coborasuri 🙂

Ultimul antrenament a fost zilele trecute, pe o caldura extrema. De data aceasta am abordat un traseu nu foarte tehnic din imprejurimile Clujului, dar care ne-a testat anduranta.

Am testat echipamentele Bellotto si sunt super faine: maxim de confort si protectie!

Bella Bike s-a oferit sa ne faca gratuit revizia bicicletelor, asa ca imediat dupa aceea echipamentele au fost impachetate si pregatite de drum. 

Asadar ziua pornirii se apropie si deja echipa s-a  reintregit. Prietenii nostri, care vor fi echipa de suport, au sosit plini de entuziasm.

Yuppi Van-ul oferit de Autoworld este gata si le multumim din suflet! Portbagajul va fi plin cu produsele partenerilor nostri de la Arovit.

Intre timp evenimentul nostru a starnit reactii in presa. Am fost invitati la interviuri TV si Radio pentru a ne sustine cauza, iar informatia in mediul online s-a raspandit rapid. Ne bucuram ca lumea rezoneaza cu actiunea noastra intr-un mod pozitiv, sansele ca toti cei 32 de copii sa participe la tabara crescand exponential. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *